Отборът на Мароко финишира на първо място с представянето си

...
Отборът на Мароко финишира на първо място с представянето си
Коментари Харесай

Мароко лети напред с Кот д’Ивоар, ЮАР трепери здраво

Отборът на Мароко финишира преди всичко с представянето си в група D на Купата на Африканските народи. Мароканците реализираха най-малък триумф над Южна Африка с 1:0 и приключиха групата с три победи по 1:0 и актив от 9 пункта. Единственият гол падна в 90-тата минута, когато Мубарак Бусафа донесе триумфа на Хаким Зиеш и компания.

ЮАР пък остана трети и действително се пада преди изиграването на останалите мачове последният „ най-добър” трети, който ще продължи към елиминациите. Отборът би трябвало да се моли Бенин, Ангола и Кения да реализират слаби резултати, с цел да може да се резервира мястото му към осминафиналите.

В другия мач от срещата Кот д’Ивоар прегази Намибия с безапелационното 4:1. Макс Градел откри резултата на „ 30-и юни” в Кайро в 39-ата минута, а Сери Дие удвои в 58-ата. Каматука понижи в 71-ата и като че ли даде вяра на намибийците, само че звездата на Кристъл Палас Уилфрид Заха означи трети гол в 84-ата минута, с цел да може и Максуел Корне да се разпише и оформи крайния резултат.

Така Мароко чака третия от групите В, Е и F на осминафиналите, до момента в който Кот д’Ивоар ще спори с спечелилия в група Е от конкуренцията.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР