Отборът на Марица потегли с автобус към Анталия, след като

...
Отборът на Марица потегли с автобус към Анталия, след като
Коментари Харесай

Марица се отърва от снежния ад, пътува с рейс към Анталия ...

Отборът на " Марица " потегли с рейс към Анталия, откакто бе в плен на снега в продължение на 24 часа малко преди Истанбул. Магистралата към мегаполиса бе изчистена, само че двете летища са затворени, което принуди „ жълто-сините “ да продължат към средиземноморския курорт с автобус, обезпечен от президента им Христо Христов. " Ако всичко е обикновено, тимът би трябвало да е в Анталия сутринта ", съобщи Христов пред marica.bg.

По време на блокадата на автомагистралата водата и храната в рейса бяха свършили и се наложи някои смелчаци от отбора да вървят 3 километра пешком във виелицата, с цел да набират хранителни запаси за съотборниците си от бензиностанция. В късния следобяд управляващите съумяха да отворят пътя и да сложат завършек на тъгите на стотиците блокирани транспортни средства.

" Важното е, че всичко завърши добре. Момчетата дори съумяха да се нахранят. Спряха на едно място, където ни беше обезпечена храна от бащата на нашия футболист Сами Мехмедов, който живее там ", показа Христов пред репортера ни. Той похвали и водача на рейса, с който е пътувал тимът: " Много професионално отношение на сътрудника и по тази причина желая да употребявам да го поздравя особено. През цялото време е успокоявал момчетата, че това са естествени неща при влошена зимна конюнктура, непрестанно се е опитвал да повдигне духа им ".

" Жълто-сините " ще останат в Анталия до 5 февруари, а по време на лагера си там те ще изиграят 4 контролни срещи.
Свързани вести 20 часа злополучие за "Марица " край Истанбул, играчите вървят за хранителни запаси в снежна вихрушка Ексклузивни фотоси и видео от снежния пъкъл на "Марица " край Истанбул Извънредно: Отборът на "Марица " блокиран 4 часа пред Истанбул
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР