Отборът на Марица Пловдив записа 12 поредна победа в първенството,

...
Отборът на Марица Пловдив записа 12 поредна победа в първенството,
Коментари Харесай

Треньорът на Марица след 3:0 над Дея спорт: Липсваше ни агресия

Отборът на Марица Пловдив записа 12 поредна победа в шампионата, откакто се наложи с 3:0 гейма над Дея спорт Бургас, в обособените елементи 25:21, 25:15, 25:13. Секунди след последната точка пред камерите на Българска национална телевизия приказва треньорът на пловдивчанки Борислав Крачанов.

„ Преди всичко желая да благопожелавам празника (3 март) на всички българи. Изиграхме добър мач, можехме да бъдем и малко по-агресивни в началния удар и в офанзива. Правилно изиграхме обстановките, само че на мен персонално ми липсваше малко повече експанзия. Нашият противник, без да го недооценявам, не съумя да ни предизвика да станем по-агресивни. Поздравявам ги за сърцатата игра, бореха се. Успяха да върнат сложни обстановки “, сподели Крачанов.

„ Подхождаме една концепция не толкоз нападателни и съсредоточени към самия мач и тежестта на мача, знаейки, че ще победим. Колкото и егоистично да звучи. Това е самата истина. От там идват и спадовете.

Със сигурност на нас ни се желае мачовете ни да бъдат по-интересни и с по-равностойна игра от всеки един тим, с цел да могат всички тимове да израстват. За момента очевидно това са опциите на българското състезание “, сподели още Крачанов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР