Отборът на Марица (Пловдив) ще приключи първия полусезон в женската

...
Отборът на Марица (Пловдив) ще приключи първия полусезон в женската
Коментари Харесай

Марица гони победа в последния си мач срещу Казанлък! Гледайте мача онлайн ТУК!

Отборът на Марица (Пловдив) ще завърши първия полусезон в женската НВЛ с домашен мач против Казанлък Волей, който бе изтеглен за на следващия ден (петък, 1 декември). Срещата е от 18,00 часа в залата на Пловдивския университет.

Това ще е и последният формален мач на българските шампионки преди началото на груповата фаза в Шампионската лига, за което в пловдивската зала Колодрума на 13 декември (сряда) от 18,30 часа против тях ще излезе именитият Динамо (Казан) от Русия.

Мачът сред Марица и Казанлък се явява и конфликт сред първия и последния във краткотрайното класиране в НВЛ. " Жълто-сините " са единственият тим без загуба дотук, до момента в който " розите " са единственият отбор без победа. Това обаче никога не значи, че мачът ще бъде просто един подготвителен спаринг за пловдивчанки с взор към идния дуел с Динамо, и те се готвят за него старателно, като за всеки различен собствен мач.

За девойките на Иван Петков успеха е значима за оставане отпред в таблицата по време на зимната пауза, защото ЦСКА им диша във врата със единствено една победа и единствено две точки по-малко в актива си. Успех с какъвто и да е резултат за Марица против младия състав на Казанлък Волей би ги направил есенен отличник в шампионата, до момента в който възможна загуба може да ги лиши от мястото на върха.

Съдии на срещата ще бъдат Янчо Станков от Кърджали и Борислав Душков от Смолян.

Продажбата на билети започва през днешния ден в мрежата на Ticketportal .

Официалният видеоканал на Марица в YouTube ще покаже онлайн дуела за тези, които не могат да участват в залата. Както нормално, формалната страница на Марица в Twitter също ще осведоми за развоя на резултата със фотоси от залатаслед всеки гейм.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР