Отборът на Марица (Пловдив) приема Раковски (Димитровград) в първа полуфинална

...
Отборът на Марица (Пловдив) приема Раковски (Димитровград) в първа полуфинална
Коментари Харесай

Марица започва битката срещу Раковски в полуфиналите утре

Отборът на Марица (Пловдив) приема Раковски (Димитровград) в първа полуфинална среща в НВЛ-жени. Двубоят е на следващия ден (21 март) от 18,30 часа в зала " Колодрума ".

Преди началото на мача ще бъдат наградени волейболистите на Виктория Волей (Пловдив), които завоюваха бронзови медали от Висшата лига.

Шампионките доближиха до полуфиналите, откакто победиха на два пъти Перун (Варна) с 3:0. Марица продължава да няма загуба от 2015 година насам в НВЛ. През този сезон девойките на Иван Петков имат единствено един изгубен гейм.

Раковски съумя да в профил ЦСКА в 1/4-финалните плейофи с 2-1 победи. Вчера девойките на Габриела Айшинова надиграха ЦСКА с 3:0 в Димитровград.

Това ще е трета среща сред Марица и Раковски този сезон. Двата тима се срещнаха в два мача в постоянния сезон, които Марица завоюва с 3:0 в Димитровград и в Пловдив.

Вторият мач ще бъде на 25 март в Димитровград. Евентуална трета среща е планувана за 28 март в Пловдив.

Официалният видеоканал на Марица в YouTube ще предава онлайн дуела за тези, които нямат опция да бъдат на трибуните в зала Колодрума, а уеб сайтът на клуба ще наблюдава онлайн развоя на резултата .
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР