Отборът на Марица (Пловдив) бе обявен за служебен шампион на

...
Отборът на Марица (Пловдив) бе обявен за служебен шампион на
Коментари Харесай

Илия Динков: Титлата е резонна, сега важни са подрастващите

Отборът на Марица (Пловдив) бе разгласен за длъжностен първенец на България в женското състезание по волейбол за сезон 2019/2020, откакто УС на БФВолейбол взе решение за финален завършек на шампионатите . За разлика от Суперлигата при мъжете, в дамското направление клубът от Пловдив е абсолютния доминант, като печели купата с 19 следващи победи и единствено един изгубен гейм.

 Общо заседание на БФВ @@@

Ето какво сподели президентът на ВК Марица и вицепрезидент на волейболната федерация Илия Динков за BGvolleyball.com по тематиката:
„ При дамите нямаше драма. Титлата на Марица е резонна предвид на показаните резултати. Заслужихме я. “ „ Относно оповестяването на край за шампионатите при мъжете и дамите считам, че това беше обикновено, по отношение на пандемията и изключителното състояние. Колелото се завъртя и няма прекъсване. Трябва да се намерения за здравето на хората. Сега това е най-важното сега “.

„ Един от значимите въпроси, който също занапред ще се разисква от Управителния съвет, са подрастващите. Те са бъдещето на волейбола. Смятам, че младите състезатели би трябвало да изиграят своите шампионати, без значение по кое време. Дори през септември, или октомври, само че те би трябвало да се проведат. Затова следим ситуацията и съгласно развиването й (всички се надяваме по-бързо да се справим) ще решаваме по какъв начин и по кое време подрастващите ще играят. “

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР