Отборът на Марек Юнион Ивкони (Дупница) се наложи над Дунав

...
Отборът на Марек Юнион Ивкони (Дупница) се наложи над Дунав
Коментари Харесай

Найден Найденов: Заслужено запазихме място в елита

Отборът на Марек Юнион Ивкони (Дупница) се наложи над Дунав (Русе) с 3:1 гейма в плейаутния мач в Еfbet Супер Волей. Така дупничани резервират своето място в елита, откакто през сегашния сезон приключиха на предпоследното 11-о място в крайното класиране. Старши треньорът на отбора Найден Найденов съобщи за BGvolleyball.com , че е задоволен от оставането в елита, само че би трябвало още доста работа с младите момчета.
 Марек победи Дунав в София и резервира мястото си в елита Марек победи Дунав в София и резервира мястото си в елита
" Започнахме добре и взехме първия гейм. Водихме и във втория, само че при 18:15 в наша изгода, малко подценихме обстановките. Допуснахме неточности, които не трябваше да ги вършим. Разрешихме на противника да влезе в мача, по-късно и да завоюва гейма. В третия и четвъртия гейм имаше леко напрежение, само че момчетата играха както би трябвало и по този начин, че да спечелим и успеха бе факт. Определено превъзхождахме Дунав на всички детайли. Те се бориха, дадоха всичко от себе си на моменти ни затрудниха, само че въпреки всичко показахме по-добра класа. "

" Аз персонално не съм бил обезпокоен за крайния излаз. Знаех, че няма да е супер елементарен мач. Нормално е да има леко напрежение. На моменти момчетата подцениха някои обстановки, само че отново го регистрирам, че са млади и един подобен мач с голяма значимост се отразява душевен. Когато побеждаваме, за мен всички са играли добре. Не мога да отлича обособени състезатели. Всички се показаха оптимално добре, играха заедно и това е най-важното. Направиха това, което трябваше да създадат. "

" Чувствам, се задоволен, че запазихме място в елита с този състав. Но има още доста неща да се надграждат и да се обработват, това е ясно. Предстои доста работа с този млад тим. Свършихме си работата, само че за мен сезонът не е завършил. Имаме доста деца в школата, които също би трябвало да се развиват. Ще продължа да оказвам помощ още два месеца, до момента в който продължава календара при подрастващите. Развитието на школата на ВК Марек е доста значима цел. Едва по-късно ще има отмора “, приключи Найденов.

Снимки: NVL/Startphoto.bg

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР