Отборът на Манчестър Юнайтед все още не е приключил с

...
Отборът на Манчестър Юнайтед все още не е приключил с
Коментари Харесай

Селекцията в Ман Юнайтед може и да не е приключила

Отборът на Манчестър Юнайтед към момента не е завършил с летните покупки. Клубът към този момент се укрепи с Джейдън Санчо и Рафаел Варан, само че съгласно информация на „ Manchester Evening News “ от „ Олд Трафорд “ имат предпочитание да вземат най-малко още един футболист преди затварянето на трансферния прозорец.

Целта пред управлението на „ алените дяволи “ е намирането на нов централен халф. Бъдещето на Пол Погба остава нестабилно, защото договорът му изтича след година, а на този стадий той още не е преподписал. Неманя Матич пък към този момент е в напреднала футболна възраст и се чака да получава все по-малко шансове за изява. Затова от отбора считат, че е добре да намерят нов футболист в тази зона на терена.

Ман Юнайтед похарчи над 110 милиона паунда досега, само че в клуба се надяват да си върнат част от тези средства от продажбата на няколко играчи. Спрягани за трансфер са Джеси Лингард и Фил Джоунс, а Андреас Перейра и Брандън Уилямс ще бъдат дадени чартърен. Ако клубът успее да събере задоволително пари, той ще направи нов опит да притегли халфа на Рен Едуардо Камавинга. Младокът е оценен на 34 милиона паунда, а договорът му изтича след година.

„ Червените дяволи “ имат набелязано и още едно име при неуспех на договарянията за Камавинга. Става въпрос за Ив Бисума от Брайтън. Той обаче е мечтан и от още няколко британски клуба.

Solskjaer now must deliver after Joel Glazer gave United what he promised
— Man United News (@ManUtdMEN)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР