Отборът на Манчестър Юнайтед спечели с класическото 3:0 домакинството си

...
Отборът на Манчестър Юнайтед спечели с класическото 3:0 домакинството си
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед се доближи на точка от топ 4 след класика срещу Нотингам Форест

Отборът на Манчестър Юнайтед завоюва с класическото 3:0 семейството си на Нотингам Форест в първия мач и за двата отбора след подновяването на Висшата лига.

Успехът приближи момчетата на Ерик загар Хаг единствено на точка от четвъртото място в класирането, което сега е владеене на Тотнъм, a Юнайтед е и с мач по-малко.В същото време Нотингам Форест остава на предпоследната 19-та позиция с актив от 13 точки единствено на един пункт зад Евертън, който е първият отбор над зоната на изпадащите.

Двубоят на " Олд Трафорд " стартира по-добре за домакините и това се удостовери в 19-та минута, когато Кристиан Ериксен извърши заучено ъглов удар, а топката стигна до Маркъс Рашфорд, който с удар от придвижване я прати във вратата на Форест за 1:0.

Само три минути по-късно " алените дяволи " към този момент водиха с 2:0, като този път Рашфорд влезе в ролята на помощник, подавайки на Антони Марсиал, който стреля от отдалеченост, а след неприятната интервенция на стража Уейн Хенеси кълбото влетя в мрежата на гостите за 2:0.

В самия завършек на първата част Форест върнаха един гол след осъществяване на свободен удар, само че системата ВАР маркира доста тънка засада на създателя на попадението Вили Боли и по този начин вратата на Юнайтед остана суха.

След почивката не липсваха и обстановки пред двете порти, с цел да се стигне до 87-та минута, когато Каземиро комбинира със своя съотечественик в националния тим на Бразилия Фред, който оформи крайното 3:0.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР