Отборът на Манчестър Юнайтед следи тийнейджърът Тиаго Алмада и може

...
Отборът на Манчестър Юнайтед следи тийнейджърът Тиаго Алмада и може
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед следи изкъсо новия Меси

Отборът на Манчестър Юнайтед следи младежът Тиаго Алмада и може да го притегли като опция на Джейдън Санчо. Алмада означи четири гола в седем мача за аржентинския Велес Сарсфийлд в родината си през този сезон и има прозвището „ новият Лионел Меси “.

19-годишният футболист е на радара на някои от най-хубавите европейски клубове, като Юнайтед е измежду неговите ухажори, откакто Ед Уудуърд отхвърли да даде желаната сума от 108 милиона паунда от Борусия Дортмунд за Санчо през лятото.

В Аржентина дефинират Алмада като „ новия Лео Меси “, защото е прочут със своята теника и експедитивност, която припомня на шесткратния притежател на „ Златната топка “.

Тийнейджърът е бил обект на интерес и от Манчестър Сити през лятото, твърди „ Manchester Evening News “. Но „ жителите “ са получили единствено отвод от Велес, който е желал близо 16 милиона паунда, а Алмада в последна сметка подписа нов контракт до 2023 година.

Договорът съдържа уговорка за откупуване от 22 милиона паунда, която не се чака да възпре най-големите европейски клубове, като съгласно „ Tuttomercato “ измежду заинтригуваните отбори са още тези на Арсенал, Интер, Валенсия и Аякс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР