Отборът на Манчестър Юнайтед следи нападателя на Евертън Ричарлисон като

...
Отборът на Манчестър Юнайтед следи нападателя на Евертън Ричарлисон като
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед има алтернатива при провал с Дарвин Нунес

Отборът на Манчестър Юнайтед следи нападателя на Евертън Ричарлисон като опция на звездата на Бенфика Дарвин Нунес. „ Червените дяволи “ са един от множеството топ европейски клубове, които се надяват да привлекат уругвайския нападател на „ лисабонските орли “ това лято.

Нунес, който има 32 гола през този сезон във всички шампионати, се е трансформирал в цел №1 на Ман Юнайтед за лятото. 22-годишният уругваец обаче се чака да се причисли единствено към тим, който играе в Шампионската лига през идващия сезон, а сега „ алените дяволи “ е седми във Висшата лига.

Италианският трансферен гуру Фабрицио Романо в този момент оповестява, че Ричарлисон се преглежда като опция, в случай че прехвърлянето на Нунес пропадне.

24-годишният бразилец, който играе в Англия от 2017 година, има 54 гола по време не престоя си в Уотфорд и Евертън. Настоящият сезон обаче не е толкоз сполучлив за Ричарлисон, който означи единствено седем попадения във всички шампионати, а „ карамелите “ се борят и за своето оцеляване в елита.

Твърди се обаче, че Ричарлисон е напълно фокусиран върху това да помогне на Евертън да остане във Висшата лига, като към момента не са водени каквито и да е било диалози за възможен трансфер на бразилеца на „ Олд Трафорд “.

Everton striker Richarlison and his Velasco Sport Group have now officially signed with CAA Base agency
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР