Отборът на Манчестър Юнайтед ще се стреми да изчисти около

...
Отборът на Манчестър Юнайтед ще се стреми да изчисти около
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед освежава бюджета за заплати с до 80 милиона

Отборът на Манчестър Юнайтед ще се стреми да почисти към 80 милиона паунда от разноските си за заплати това лято. Това е сумата, която е избрана от управлението на „ алените дяволи “, с което ще бъде подкрепят и новия управител Ерик загар Хаг на трансферния пазар, защото се чака да има съществени промени в тима, който приключи шести във Висшата лига, твърди „ Daily Star “.

Френският полузащитник Пол Погба, който взима по 275,000 паунда на седмица и уругвайският нападател Единсон Кавани (250,000 паунда) са най-високоплатените звезди на Юнайтед, които несъмнено ще напущат. И двамата ще си тръгнат като свободни сътрудници, защото договорите им изтичат в края на акцията.

Други играчи с огромни заплати, които също имат договори единствено до края на месец юни и ще изоставен, са испанският плеймейкър Хуан Мата (175,000 паунда), сръбският полузащитник Неманя Матич (140,000 паунда) и британският национал Джеси Лингард (110,000 паунда). Останалата част от редуциране на разноските ще бъде приключена посредством продажбата на други футболисти, които към момента имат контракт, само че няма да влизат в проектите на Тен Хаг.

Смята се, че става дума за Антони Марсиал (250,000 паунда на седмица), Ерик Баи (110,000 паунда), Аарън Уан-Бисака (90,000 пануда), Дийн Хендерсън (110,000 паунда) и Фил Джоунс (80,000 паунда). По този метод ще се освободи съществено място бюджета и неотложно ще обезпечи опция за нови входящи прехвърляния.

Междувременно Тен Хаг е провел диалози с вратаря Давид де Хеа по отношение на метода, по който той обича вратарите да разиграват топката. Това в никакъв случай не е било една от мощните страни на испанеца, само че му е било казано, че той ще бъде основна част от неговата гражданска война на „ Олд Трафорд “.

EXCLUSIVE: Man Utd exodus to wipe £80m off ludicrous wage bill and help fund squad overhaul

✍️
— Daily Star Sport (@DailyStar_Sport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР