Отборът на Манчестър Юнайтед ще се изправи срещу сериозна конкуренция

...
Отборът на Манчестър Юнайтед ще се изправи срещу сериозна конкуренция
Коментари Харесай

Ман Юнайтед, Реал и Барса ще се борят за Коман през лятото

Отборът на Манчестър Юнайтед ще се изправи против сериозна конкуренция в борбата за подписа на крилото на Байерн Мюнхен Кингсли Коман идната година. Както е известно, френският национал има контракт с „ баварците “ до лятото на 2023 година и договарянията за нов подобен не вървят.

„ Mundo Deportivo “ написа, че Байерн е подготвен да го продаде идващото лято, в случай че 25-годишният футболист откаже да удължи престоя си на „ Алианц Арена “. Това е алармирало отбора от „ Олд Трафорд “, като новият краткотраен управител Ралф Рангник има интерес да докара Коман в клуба.

Изданието обаче добавя, че испанските грандове Барселона и Реал Мадрид също се интересуват от френския национал.

Новият ментор на „ каталунците “ Шави Ернандес има за цел да върне блясъка в тима и е хвърлил око на надарения Коман. Междувременно Реал Мадрид желае да укрепи своята халфова линия, като „ белите “ имат интерес още и към звездата на „ алените дяволи “ Пол Погба, който може да премине на „ Сантиаго Бернабеу “ като свободен сътрудник след края на сезона.

Твърди се, че Байерн е предложил на някогашния футболист на Пари Сен Жермен и Ювентус към 13 милиона паунда годишно, с цел да остане на „ Алианц Арена “. Французинът обаче изисква да получава по 17 милиона паунда, с цел да остане, а Байерн наподобява не желае да отстъпи от поставената сума.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР