Отборът на Манчестър Юнайтед ще привлече трима нови играчи през

...
Отборът на Манчестър Юнайтед ще привлече трима нови играчи през
Коментари Харесай

Тен Хаг ще залага на еволюцията, а не на революцията през лятото

Отборът на Манчестър Юнайтед ще притегли трима нови играчи през летния трансферен прозорец, за разлика от 10-те, които Ралф Рангник допусна, че са им нужни, твърди „ ESPN “. Съобщава се, че управлението на „ алените дяволи “ ще даде на новия управител Ерик загар Хаг бюджет от към 100 - 150 милиона паунда за прехвърляния на нови играчи, само че нидерландецът е декларирал, че ще даде приоритет на „ еволюцията, а не на революцията “ в клуба.

Ето за какво Тен Хаг ще желае да притегли Дарвин Нунес от Бенфика, Юриен Тимбeр от Аякс и Пау Торес от Виляреал, само че в това време ще се раздели с Ерик Баи, Фил Джоунс, Антони Марсиал, Алекс Телес и Аарън Уан-Бисака.

Според „ ESPN “ шефовете на клуба са решили да се дистанцират от мненията на Рангник след загубата с 4:0 от Ливърпул, който съобщи тогава, че се чака на „ Олд Трафорд “ да дойдат най-малко десетима нови през лятото.

Юнайтед са подготвени да привлекат нови играчи през летния прозорец, само че управлението е оповестило пред Тен Хаг, че се стремят да развиват сегашния тим, а не да го заменят напълно. Като се има поради това, 52-годишният нидерландец ще получи голям бюджет, с който да оперира по време на трансферния прозорец. Той също по този начин ще получи спомагателни средства, откакто Юнайтед се раздели с някои играчи от сегашния състав.

Пол Погба, Джеси Лингард, Неманя Матич, Единсон Кавани и Хуан Мата също се чака да изоставен клуба, защото договорите им изтичат след края на сезона. Освен това Тен Хаг ще би трябвало да вземе решение по отношение на вратарския пост в Юнайтед. Дийн Хендерсън към този момент изрази желанието си да напусне, до момента в който източници разкриха, че Тен Хаг е обезпокоен към това дали Давид де Хеа ще се нагоди към системата му на игра.

На „ Олд Трафорд “ към този момент са съставили и лист с евентуалните нови футболисти, които ще дойдат през лятото. Приоритет ще бъде закупуването на нападател и бранител.

За върха на офанзивата е спряган Хари Кейн от Тотнъм, само че самият Тен Хаг избира звездата на Бенфика Дарвин Нунес. Въпреки това се счита, че „ лисобонските орли “ държат да получат минимум 110 милиона паунда за своя нападател.

Твърди се също, че Юнайтед ще вземе и нов централен бранител, като главно име досега се счита това на Пау Торес Торес. „ Червените дяволи “ ще погледнат и към сегашния отбор на загар Хаг Аякс по отношение на Юриен Тимбер, който също играе като централен защитник.

Освен това „ ESPN “ допълват, че футболният шеф на Манчестър Юнайтед Джон Мъртоу се е свързал с Андреас Перейра, с цел да му каже, че Тен Хаг ще му даде късмет да се потвърди в отбора, в случай че не се стигне до непрекъснат трансфер във Фламенго, където играе чартърен до лятото.

Man United 'plan to sign three new players' as Erik ten Hag is asked to oversee an evolution, not revolution - with Aaron Wan-Bissaka 'on a five-man for-sale list'
— MailOnline Sport (@MailSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР