Отборът на Манчестър Юнайтед ще плати общо 125 милиона евро,

...
Отборът на Манчестър Юнайтед ще плати общо 125 милиона евро,
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед слага на масата над 120 милиона за дуо от Аякс

Отборът на Манчестър Юнайтед ще заплати общо 125 милиона евро, с цел да подпише с дуото от Аякс Лисандро Мартинес и Антони. „ Червените дяволи “ насочиха обособени предложения както за аржентинския централен бранител, по този начин и за бразилския нападател след експлицитното гледище на новия управител на британския отбор Ерик загар Хаг, който познава чудесно качествата на двамата от взаимни им престой на „ Йохан Кройф Арена “.

Аякс обаче желае да си обезпечи забележителна облага от продажбата на всеки от двамата южноамериканци. „ Daily Record “ в този момент твърди, че както Антони, по този начин и Мартинес са оказали напън върху нидерландския първенец да одобряват актуалните оферти на Юнайтед за тях.

Мартинес, който с изключение на като централен бранител може да оперира и като опорен полузащитник или ляв бек, прекара три сполучливи сезона, работейки с Тен Хаг след прехвърлянето си от Дефенса и Хустисия за 7 милиона евро. Антони, който нидерландският треньор използваше най-вече по дясното крило, се причисли от Сао Пауло през лятото на 2020 година.

EXCLUSIVE! Antony and Lisandro Martinez want Manchester United transfer but Ajax play hardball over £106m demand |
— Daily Record Sport (@Record_Sport)
Тен Хаг, чийто праволинеен мениджърски жанр докара Аякс до това да завоюва купата в Ередивизи през всеки от трите му цялостни сезона в клуба от Амстердам, се твърди, че е употребявал своите връзки с Мартинес, с цел да убеди аржентинеца да избере Юнайтед пред конкурентната оферта от Арсенал.

Манчестър Юнайтед реализира единствено един трансфер преди предсезонното си турне в Тайланд, Австралия и Норвегия, подписвайки с различен състезател от Ередивизи - 22-годишния ляв бек Тирел Маласия от Фейенорд по-рано тази седмица. Вече под напън да достави коренно усъвършенстване на тима, който приключи на 6-то място във Висшата лига през предишния сезон, Юнайтед също би трябвало да се оправи и с подадената от звездата Кристиано Роналдо молба за трансфер.

В последните часове се твърди, че на португалеца ще му бъде разрешено да се причисли към клуб, който взе участие в Шампионската лига, в случай че Юнайтед получи приемлива оферта през настоящия трансферен прозорец. Въпреки че напускането на 37-годишния състезател ще освободи средства за заплатите на новите попълнения, то също по този начин ще се изисква от Тен Хаг да реконструира офанзивата на Юнайтед. 22-годишният Антони означи 10 гола в 30 участия в Ередивизи и Шампионската лига предишния сезон.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР