Отборът на Манчестър Юнайтед ще направи последен опит да подпише

...
Отборът на Манчестър Юнайтед ще направи последен опит да подпише
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед прави последен опит за Де Йонг

Отборът на Манчестър Юнайтед ще направи финален опит да подпише с полузащитника на Барселона Френки де Йонг. „ Червените дяволи “ преследваха нидерландеца през цялото лято и даже се споразумяха за прехвърлянето му за сумата от 72 милиона паунда. Самият футболист обаче до момента отхвърляше да се причисли към „ алените дяволи “, тъй като желае да играе в Шампионска лига.

Тимът на Челси също записва интерес към полузащитника на Барса. 25-годишният Де Йонг остава в проектите на треньора на „ каталунците “ Шави Ернандес и бе включен в стартовия състав при успеха с 4:1 над Реал Сосиедад в неделя.

На „ Камп Ноу “ обаче са сложени под финансов напън, защото не съумяха да записват новото си попълнение Жул Кунде и ще би трябвало да продават или да понижат заплатите на редица играчи, с цел да се впишат в регулациите на Ла Лига.

Според журналиста на нидерландското издание „ De Telegraaf “ – Марсел ван дер Краан, от Ман Юнайтед ще опитат още веднъж шанса си с Де Йонг. Той оповестява, че мениджърът на англичаните Ерик загар Хаг е получил спомагателни финансови средства за последните седмици от прозореца. Твърди се, че офертата на Юнайтед за Де Йонг е изтекла, което значи, че евентуално ще би трябвало да се предоговарят с Барса за полузащитинка.

„ Sport “ пък оповестява, че „ каталунците “ са уредили среща, с цел да ускорят продажбата на халфа. Отношенията сред Барселона и Де Йонг стават все по-напрегнати, като клубът упорства нидерландецът или да понижи заплатата си, или да напусне клуба.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР