Отборът на Манчестър Юнайтед се опитва да привлече полузащитника на

...
Отборът на Манчестър Юнайтед се опитва да привлече полузащитника на
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед отново насочи поглед към СМС

Отборът на Манчестър Юнайтед се пробва да притегли полузащитника на Лацио Сергей Милинкович-Савич. „ Червените дяволи “ също договарят и с Ювентус за французина Адриен Рабио. Но мениджърът Ерик загар Хаг има предпочитание да притегли повече от един халф до края на лятото.

Според „ The ​​Telegraph “, клубът към този момент е възобновил интереса си към сръбския национал, с който са свързвани от няколко години. Все още не е избрана публична цена за 27-годишния състезател, чийто контракт със столичани изтича през 2024-а година.

Изданието обаче показва, че Манчестър Юнайтед се чака да заплати към 60 милиона паунда. Милинкович-Савич се утвърди като един от най-хубавите полузащитници в Серия А по време на седемгодишния си престой в Лацио. Той означи 58 гола в 294 мача за клуба и им оказа помощ да завоюват Купата на Италия през 2019-а година.

Ман Юнайтед са решени да доведат нови лица в средата на терена след напускането на Пол Погба и Неманя Матич, съчетано с обстоятелството, че изгубиха първия си мач от новия сезон 1:2 от Брайтън на „ Олд Трафорд “.

Френки де Йонг е играчът, който „ алените дяволи “ преследваха цяло лято, само че в този момент договорката наподобява малко евентуална, защото нидерландецът е решен да остане в Барселона. Това е макар опитите на „ каталунците “ да го продадат, с цел да съберат средства за вписване на новите си играчи. Дори имаше информации по-рано тази седмица, че Барса заплашва да заведе дело против Де Йонг. Но президентът Жоан Лапорта съобщи желанието както на играча, по този начин и на клуба Де Йонг да остане на „ Камп Ноу “.

И тази вест сигурно ще принуди Юнайтед да насочи напъните си към други цели, а Милинкович-Савич и Рабио се считат за водещите претенденти.

Manchester United are pushing ahead with a surprise bid for Juventus’s Adrien Rabiot and are considering a move to finally sign Lazio’s Sergej Milinkovic-Savic | reports
— Telegraph Sport (@TelegraphSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР