Отборът на Манчестър Юнайтед се наложи над Уулвърхемптън с 2:0

...
Отборът на Манчестър Юнайтед се наложи над Уулвърхемптън с 2:0
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед се върна победния път срещу Уулвс, Саутхемптън изпадна от Висшата лига

Отборът на Манчестър Юнайтед се наложи над Уулвърхемптън с 2:0 вкъщи в дуел от 36-ия кръг в британската Висша лига. На " Олд Трафорд " домакините взеха значима победа в битката за топ 4 и се върнаха на пътя на триумфите след двете поредни минимални провали от Брайтън и Уест Хем.

Срещата стартира по-добре за " алените дяволи ", като Антони се озова на добра позиция, само че ударът му с левия крайник мина около вратата на Даниел Бентли. Бразилецът бе забъркан в откриващия гол за селекцията на Ерик загар Хаг, когато подаде на необезпокоявания Антони Марсиал, който се разписа от близка отдалеченост за 1:0. Манчестърци направляваха ситуацията на терена, само че направиха няколко пропуща, а Бентли бе на висота в други обстановки, което резервира очакванията на " вълците " живи да си тръгнат с нещо от " Театъра на фантазиите ". Тези очаквания се изпариха в 94-та минута, когато влезлият от пейката Алехандро Гарначо постави точка на разногласието с второ попадение.

Юнайтед се изравниха с третия в таблицата Нюкасъл, като и двата отбора са с по 66 точки, само че " свраките " имат доста по-добра голова разлика. Петият Ливърпул, който в понеделник гостува на Лестър, е на четири пункта и от двата състава в битката за топ 4. Уулвърхемптън е 13-и с 40 точки, като към този момент си подсигурява оставането в Премиършип и през идната акция.

Такава обаче не е ориста на Саутхемптън, който позволи домакинско проваляне от Фулъм с 0:2 и се трансформира в първия явен изпаднал тим от Висшата лига. " Светците " изгубиха след попадения на Карлос Винисиус и резервата Александър Митрович, като остават на дъното с 24 точки. Максимумът, който отборът може да събере до края на сезона, е 30, а намиращият се над чертата Евертън е с 32, освен това с мач по-малко. Фулъм е на девета позиция с 51 пункта.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР