Отборът на Манчестър Юнайтед са изправени пред сериозна битка да

...
Отборът на Манчестър Юнайтед са изправени пред сериозна битка да
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед е изправен пред сериозна битка да задържи Роналдо

Отборът на Манчестър Юнайтед са изправени пред сериозна борба да резервира Кристиано Роналдо на „ Олд Трафорд “. 37-годишната португалец обмисля да напусне след единствено една година след завръщането си при „ алените дяволи “ поради това, че съвсем несъмнено отборът няма да се класира за Шампионската лига следващата година.

Ръководството на Ман Юнайтед е наясно с това, само че обезверено се стреми да задържи звездата в клуба и следващата година. Роналдо подписа за две години, когато се завърна при започване на този сезон с опция за още спомагателни 12 месеца.

Всичко обаче ще се сведе до проектите на новия управител Ерик Тен Хаг, който към момента не е разкрил какво желае да прави с португалския ас. Нидерландският експерт не желае да разкрива проектите си за играча, до момента в който не завърши сезона в Ередивизи с Аякс. Амсетрадамци имат четири точки задатък пред ПСВ Айндховен с три мача до края.

Мненията за въздействието на петкратния притежател на Шампионската лига и „ Златната топка “ Роналдо са раздвоени през сезона. Едно от тях гласи, че завръщането му в края на август е разстроило проектите на Оле Гунар Солскяер, защото цялата игра се концентрира върху него. Други посочат, че без неговите 24 гола Юнайтед нямаше даже има късмет да се бори за топ 4.

Man Utd's plans for Cristiano Ronaldo in doubt before Erik ten Hag has even started
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР