Отборът на Манчестър Юнайтед продължава да преследва защитника на Виляреал

...
Отборът на Манчестър Юнайтед продължава да преследва защитника на Виляреал
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед предлага двама играчи за испански национал от Виляреал

Отборът на Манчестър Юнайтед продължава да преследва бранителя на Виляреал Пау Торес. Новият управител на отбора Ерик загар Хаг упорства клубът да се укрепи точно в защита, само че до момента „ алените дяволи “ не се привлекли нито един от набелязаните си играчи. Затова от клуба считат още веднъж да се насочат към испанския национал, който от дълго време е спряган за трансфер в Юнайтед, твърди „ Mirror “.

Шефовете на „ Олд Трафорд “ са измислили и проект по какъв начин да смъкват цената на футболиста. Те считат да предложат двама от ненужните играчи в клуба като част от договорката. Става въпрос за Ерик Баи и Алекс Телеш.

Ако се стигне до сходна замяна, това ще бъде самобитно завръщане на Баи на “Естадио де ла Серамика”. Той игра един сезон за „ жълтата подводница”, преди да премине в Юнайтед през 2016 година против 38 милиона евро. Преди време имаше информации, че испанците желаят да го върнат в състава си, тъй че може и да се заинтригуват от сходно предложение.

Телеш пък е непотребен на „ Олд Трафорд” и от Юнайтед му търсят нов тим. Бразилецът не игра доста през предишния сезон, а в този момент възможностите му ще бъдат даже още по-ограничени след привличането на Тайлър Маласия от Фейенорд.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР