Отборът на Манчестър Юнайтед продължава да не знае какво ще

...
Отборът на Манчестър Юнайтед продължава да не знае какво ще
Коментари Харесай

В Англия: Неймар може да замени Роналдо в Манчестър Юнайтед

Отборът на Манчестър Юнайтед продължава да не знае какво ще се случва със звездата ки Кристиано Роналдо, който към този момент изрази желанието си да напусне „ Олд Трафорд” и да играе в отбор от Шампионска лига. Именно затова шефовете на клуба към този момент работят по намирането на нов нападател, който да заеме неговото място.

Във вторник имаше среща сред Роналдо и шефовете на „ алените дяволи”, само че наподобява тя не е приключила положително, като футболистът за следващ път е декларирал, че желае да си тръгне. Той пропусна предсезонната подготовка в Австралия и продължава да тренира настрана от съотборниците си, което е явен знак за желанията му.

Сега „ Mirror “ твърди, че Ман Юнайтед още веднъж обмисля опцията да притегли нападателя на Пари Сен Жермен Неймар. В последно време се появиха информации, че парижани са подготвени да продаде Неймар това лято.

30-годишният бразилец бе притеглен от Барселона през 2017 година, като за последните 5 сезона означи 100 гола и направи 60 асистенции за парижани и донесе и 4 трофеи на клуба в Лига 1. Въпреки това обаче преобладаващото мнение на „ Парк де Пренс” е, че той не е оправдал голямата инвестиция от 222 милиона евро, защото не съумя да изведе клуба до успех в Шампионската лига.

Ман Юнайтед може да се възползва от обстановката и да насочи оферта за Неймар до края на трансферния прозорец. Бразилецът обаче не е единствената алтернатива за „ алените дяволи”, като в клуба са набелязали още трима нападатели. Това са Уисам Бен Йедер от Монако, Айвън Тони от Брентфорд и Саша Калайджич от Щутгарт.

As the saga drags on at, could the outfit be weighing up a surprise move for?
— ESPN Asia (@ESPNAsia)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР