Отборът на Манчестър Юнайтед продължава да буксува сериозно на трансферния

...
Отборът на Манчестър Юнайтед продължава да буксува сериозно на трансферния
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед се насочва към звезда на Реал след провала с Рабио и Де Йонг

Отборът на Манчестър Юнайтед продължава да буксува съществено на трансферния пазар. Тимът желае да се укрепи с нов полузащитник и нов нападател, като приоритет все още е закупуването на халф.

Сигурният трансфер на Адриен Рабио от Ювентус се провали заради сериозните финансови условия на французина, а Френки де Йонг продължава да се дърпа, защото желае да остане в Барселона.

Сега обаче „ Marca “ оповестява, че спортният шеф на Юнайтед - Джон Мъртоу, който дава отговор за прехвърлянията и договарянията, е насочил вниманието си звездата на Реал Мадрид – Каземиро.

Договорът на 30-годишния бразилец с „ Лос бланкос “ изтича през лятото на 2025-а година, тъй че би коствал доста повече от тези 15 милиона паунда, които бяха приготвили за Рабио. Според портала Transfermark.com цената му сега е 40 милиона евро. Също по този начин обаче мъчно Каземиро може да бъде уверен да напусне европейския първенец за тим, който ще взе участие в Лига Европа този сезон.

Бразилецът има 63 мача и е пет гола за своята татковина, като завоюва Копа Америка през 2019-а година. С Реал Каземиро победи пет пъти в Шампионска лиги, завоюва три пъти Ла Лига, една Купа на Краля, две Суперкупи на Европа и три пъти Световното клубно първенсто.

El Manchester United apunta a Casemiro
— MARCA (@marca)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР