Отборът на Манчестър Юнайтед потвърди отличната си форма, като се

...
Отборът на Манчестър Юнайтед потвърди отличната си форма, като се
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед надигра Лутън с голове на Расмус Хойлунд

Отборът на Манчестър Юнайтед удостовери отличната си форма, като се наложи над Лутън Таун с 2:1 при гостуването си в късния неделен мач в шампионата.

Тимът на Ерик загар Хаг водеше в резултата с 2:0 още в седмата минута, с помощта на два гола на Расмус Хойлунд, който се трансформира във все по-важна фигура за " алените дяволи ". Датчанинът се разписа още в 37-ата секунда на дуела. Това бе най-бързият гол на Юнайтед при посещение в историята на Висшата лига. Хойлунд стана най-младият футболист в шампионата, който вкарва голове в шест следващи мача. Докато домакините се осъзнаят, датският нападател вкара още един път, като промени посоката на шут на Алехандро Гарначо с гърди.

Лутън обаче съумя да отговори бързо на предизвикването, като Крис Морис понижи на 1:2 в 14-ата минута на срещата след мощен удар с глава.

С травма терена напусна бранителят на Юнайтед Люк Шоу.

Манчестър Юнайтед реализира пета поредна победа при посещение, което се случва за първи път от 2020 година Това бе и четвъртият следващ триумф на отбора на Тен Хаг, който към този момент е единствено на 3 точки от петия в класирането Тотнъм. Лутън остана на 17-а позиция и може да се озове в зоната на изпадащите след края на кръга.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР