Отборът на Манчестър Юнайтед постигна труден успех с 2:1 като

...
Отборът на Манчестър Юнайтед постигна труден успех с 2:1 като
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед изстрада успеха при гостуването на Евертън

Отборът на Манчестър Юнайтед реализира сложен триумф с 2:1 като посетител след поврат над Евертън, с цел да се върне на победния път във Висшата лига.

Двубоят на " Гуудисън Парк " обаче въобще не стартира по желан метод за " алените дяволи ", които се оказаха догонващи в резултата след единствено пет минути игра, когато Алекс Иуоби се разписа с прелестен изстрел от отдалеченост.

Четвърт час след началото на срещата обаче гостите дадоха отговор, възползвайки се от неточност на " карамелите " в средата на терена, която разреши на топката да стигне до Антони Марсиал, който комбинира с Антони, а бразилецът осъществя третия си гол в три мача във Висшата лига за 1:1.

В самия завършек на първата част пък цялостният поврат бе факт, откакто Каземиро изведе в отлична позиция влезлия от пейката Кристиано Роналдо, а португалецът преодоля Джордан Пикфорд, с цел да даде задатък на своя отбор. Голът бе и под №700 за Роналдо в кариерата му на клубно равнище.

В 80-та минута Маркъс Рашфорд пък беше прецизен за 3:1, само че попадението му бе вярно анулирано поради игра с ръка и това запази очакванията на Евертън да измъкнат нещо от срещата.

И това бе на път да се случи в добавеното време, когато някогашният състезател на Юнайтед Джеймс Гарнър стреля от отдалеченост, само че Давид Де Хея се регистрира с значима интервенция, избивайки в ъглов удар.

Победата изкачи " алените дяволи " до 5-та позиция във краткотрайното класиране с 15 точки, до момента в който първата загуба за Евертън в осем дуела остави отбора на 12-то място с 10 пункта.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР