Отборът на Манчестър Юнайтед постигна победа с 2:1 при визитата

...
Отборът на Манчестър Юнайтед постигна победа с 2:1 при визитата
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед подчини Фулъм с гол дълбоко в добавеното време

Отборът на Манчестър Юнайтед реализира победа с 2:1 при визитата си на Фулъм в дуел от 16-ия кръг на британската Висша лига.

„ Червените дяволи “ откриха резултата на „ Крейвън Котидж “ в 14-ата минута, когато Каземиро лиши топката в центъра на терена и тя стана владеене на Антони Марсиал, който напредна в половината на домакините и изведе Бруно Фернандеш отляво в наказателното поле на „ котиджърс “. Португалецът пусна диагонален пас по земя към далечната греда, където спринтиращият Кристиан Ериксен с шпагат прати топката в долния ляв ъгъл на вратаря Бернд Лено.

Фулъм възвърне равенството по-късно повече от час игра. Уилиан получи топката по левия фланг, направи диагонален рейд към дъгата на наказателното поле на Юнайтед, където изведе Том Киърни отляво в пеналтерията на гостите, а той от своя страна пусна остро подаване по земя към Даниел Джеймс, който с едно допиране разпечата вратата на Давид Де Хеа.

Съставът на Ерик загар Хаг стигна до успеха с гол в третата минута от добавеното време на срещата. Двойно подаване сред Ериксен и Алехандро Гарначо изведе аржентинеца отляво в наказателното поле на лондончани и резервата на Манчестър Юнайтед с изстрел по земя означи в далечния низък ъгъл на стража Лено.

В класирането Манчестър Юнайтед събра актив от 26 точки и се утвърди на петата позиция с четири пункта пред шестия Ливърпул и на три точки за четвъртия Тотнъм.

Фулъм пък е девети с 19 пункта от 15 изиграни срещи.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР