Отборът на Манчестър Юнайтед постигна победа с 2:0 при домакинството

...
Отборът на Манчестър Юнайтед постигна победа с 2:0 при домакинството
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед надви Бърнли за място в 1/4-финалите за Купата на Лигата

Отборът на Манчестър Юнайтед реализира победа с 2:0 при семейството си на Бърнли в дуел от осминафиналите на шампионата за Купата на Лигата на Англия.

„ Червените дяволи “ откриха резултата на стадион „ Олд Трафорд “ в 27-ата минута, когато Бруно Фернандеш центрира диагонално отдясно в наказателното поле на Бърнли, където Аарън Уан-Бисака с акробатично осъществяване засече топката и реализира изострен паралелен пас във вратарското поле към Кристиан Ериксен, който с удар от придвижване се разписа в опразнената врата за 1:0.

Съставът на Ерик загар Хаг означи второто попадение след съвсем час игра. Маркъс Рашфорд получи топката в личната половина, направи мощен самостоятелен рейд до наказателното поле на гостите, нахлу отдясно в пеналта и със мощен диагонален изстрел по земя прати топката в далечния низък десен ъгъл на стража Пийкок-Фаръл.

Голът на британския национал успокои играчите на Юнайтед и темпото на игра спадна, което докара до липса на рискове пред противниковите порти и срещата завърши при резултат 2:0 в интерес на 20-кратните първенци на Англия.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР