Отборът на Манчестър Юнайтед официално обяви, че няма да поднови

...
Отборът на Манчестър Юнайтед официално обяви, че няма да поднови
Коментари Харесай

Официално: Ерера напуска Юнайтед след края на сезона

Отборът на Манчестър Юнайтед публично разгласи, че няма да възобнови контракта на халфа си Андер Ерера, като по този начин след края на сезона той може да премине в различен клуб като свободен сътрудник. “Червените дяволи” разгласиха в страницата си в Туитър видеообръщение на испанеца.

“Сърцето ми е алено. Разбрах го още първия път, в който играх на “Олд Трафорд” и сега, в който започнах да нося фланелката. Клуб с хиляди почитатели, които почитат и помнят всички играчи, дали всичко от себе си. Почувствах се специфичен, когато чух по какъв начин скандират името ми. Бях горделив, когато почитателите взеха решение, че съм част от тази невероятна история. Всеки път, в който съм представлявал тима, в победи и загуби, даже когато не можех да оказвам помощ на терена, разбрах какво значи този клуб. Ще помня всеки един от тези съвсем 200 мача, които съм изиграл с тази фланелка. Защото да играя за най-големия клуб в Англия беше същинска чест. Благодаря за изключителните пет години”, съобщи Ерера.
A goodbye message from @AnderHerrera. #MUFC pic.twitter.com/z56bmBwXa9
— Manchester United (@ManUtd) May 11, 2019 Очаква се полузащитникът да изиграе последния си дуел за Юнайтед на следващия ден против Кардиф. Най-вероятно той ще премине в Пари Сен Жермен, където ще получава голямо заплащане. Премиър лийг 38 кръг, неделя 12 май  Манчестър Юнайтед 17:00предстои  Кардиф Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР