Отборът на Манчестър Юнайтед обмисля трансфер на десния бек на

...
Отборът на Манчестър Юнайтед обмисля трансфер на десния бек на
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед има фаворит за заместник на ненужния Уан-Бисака

Отборът на Манчестър Юнайтед обмисля трансфер на десния бек на Борусия Дортмунд Тома Мюние, твърди „ The Telegraph “.

В същото време на „ Олд Трафорд “ се надяват да продадат или дадат чартърен Аарън Уан-Бисака на Кристъл Палас, някогашния клуб на бранителя, който се интересува от опцията да си върне англичанина. Смята се, че „ орлите “ са подготвени да платят 10 милиона паунда за 24-годишния състезател, макар че това би представлявало голяма загуба за Юнайтед, който притегли Уан-Бисака за 50 милиона паунда през 2019 година.

Крайният защитник обаче не попада в проектите на мениджъра Ерик загар Хаг и договорка за наем може да е друга алтернатива. Нидерландският експерт е декларирал пред управлението на клуба, че желае нов десен бек, който да се конкурира с Диого Далот, който стартира като титуляр през новия сезон.

„ The Telegraph “ написа, че Ман Юнайтед е предложил сума от към 15 милиона евро за Мюние, който бе свързван и с трансфер в Барселона. Белгийският национал е на 30 години и има огромен опит по европейските терени и с екипа на Пари Сен Жермен. Договорът му с немския клуб е до лятото на 2024-а година.

Юнайтед към момента не е отправил оферта, само че Мюние наподобява да евентуална цел от бранителя на Барселона Сержиньо Дест, макар че американският национал, на който е биля декларирано, че може да напусне Барселона това лято, също е в лист на „ алените дяволи “. По подигравка на ориста Юнайтед обмисляше да вземе Мюние, преди да подпише с Уан-Бисака.

Exclusive: Manchester United consider move for Borussia Dortmund right-back Thomas Meunier
— Jason Burt (@JBurtTelegraph)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР