Отборът на Манчестър Юнайтед не се е отказал от идеята

...
Отборът на Манчестър Юнайтед не се е отказал от идеята
Коментари Харесай

Ман Юнайтед отново поглежда към бранител на Дортмунд

Отборът на Манчестър Юнайтед не се е отказал от концепцията да притегли бранителя на Борусия Дортмунд Мануел Аканджи. „ Червените дяволи “ наблюдават швейцареца още от юношеските му години и в този момент още веднъж са насочили взор към него, твърди „ Sport1 “.

Подсилването на отбраната е един от главните цели за мениджъра Ралф Рангник през лятото и той към този момент търси подобаващи футболисти за тази цел. Той познава добре качествата на Аканджи и счита, че бранителят би се вписал добре на „ Олд Трафорд “.

Освен това има още две предпоставки, които могат да оказват помощ на Юнайтед за по-лесното привличане на 26-годишния швейцарец. Първата е, че договорът му изтича през 2023 година и той отхвърля да преподпише. Втората е, че преди време бранителят призна, че от дребен е почитател на „ алените дяволи “ и с наслада би играл на „ Олд Трафорд “ един ден.

Аканджи към този момент кара пети сезон на „ Сигнал Идуна Парк “, откакто бе притеглен от Базел през 2017 година. Той има 148 мача и 3 гола за „ вестфалци “. В момента се счита, че цената му е към 30 милиона евро.

Man United are reportedly considering a move for Borussia Dortmund star Manuel Akanji
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР