Отборът на Манчестър Юнайтед искат да знае окончателно решение за

...
Отборът на Манчестър Юнайтед искат да знае окончателно решение за
Коментари Харесай

Ман Юнайтед иска казусът с Погба да бъде решен до Коледа

Отборът на Манчестър Юнайтед желаят да знае дефинитивно решение за бъдещето на Пол Погба до Коледа. Както е известно, французинът е в последната година от контракта си и ще бъде свободен да договаря с други клубове от месец януари следващата година.

Ръководството на „ алените дяволи “ желаят да избегнат неяснотата към бъдещето на полузащитника през втората половина от сезона да повлияе на това клубът да се бори за титли.

„ Sun “ твърди, че от клуба са в чест контакт с сътрудника на Погба - Мино Райола в опит да договорят новия му контракт, който може да надвиши 400 000 паунда седмична заплата. В последните няколко месеца в Юнайтед са все по-уверени, че ще може да задържат 28-годишния полузащитник през по-голямата част от остатъка от кариерата му.

Те са наясно, че интерес към него има от страна на други огромни клубове, включително Пари Сен Жермен, Ювенутс и Реал Мадрид.

От началото на този сезон Погба е в доста добра форма. В седем от Висшата лига той е записал същия брой асистенции.

Смята се също, че той е приветствал привличането на Джейдън Санчо, Рафаел Варан и Кристиано Роналдо, защото едно от изискванията, с цел да подпише нов договор, е да играе за тим, който счита, че може същински да се състезава за огромни оценки.

Man Utd want Pogba future decided by Xmas and hope he'll sign £400k-a-week deal
— Sun Sport (@SunSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР