Отборът на Манчестър Юнайтед е отправил оферта от около 9

...
Отборът на Манчестър Юнайтед е отправил оферта от около 9
Коментари Харесай

Болоня отхвърлил предложението на Манчестър Юнайтед за Арнаутович

Отборът на Манчестър Юнайтед е отправил оферта от към 9 милиона евро за нападателя Марко Арнаутович, която обаче е била отхвърлена от Болоня, твърди „ Sky Italy “.

„ Червените дяволи “ имат предпочитание да върнат някогашния футболист на Уест Хем и Стоук Сити, който означи 43 гола във Висшата лига, назад в Англия. До този миг на „ Олд Трафорд “ това лято акостираха Лисандро Мартинес, Тайрел Маласия и Кристиан Ериксен, само че мениджърът Ерик загар Хаг към момента желае да притегли и нов нападател.

Тъй като Антони Марсиал сега е контузен, а бъдещето на звездата Кристиано Роналдо остава да е много неразбираемо, в Юнайтед търсят повече варианти в предни позиции. Тимът продължава да се интересуват от нападателя на Република България Залцбург Бенямин Шешко, само че австрийският първенец няма предпочитание да се разделя с младия словенец.

По тази причина Тен Хаг се е насочил към Арнаутович, който може да играе на върха на офанзивата, по фланговете или зад нападателя, което се харесва на нидерландеца.

Специалистът беше запитан по отношение на 33-годишния австрийски национал след провалянето с 1:2 от Брайтън на „ Олд Трафорд “ в неделя, който беше и първият формален мач на мениджъра отпред на Юнайтед.

„ Няма да разясня имена. В хода на тази предсезонна подготовка 250 играчи бяха свързани с Ман Юнайтед “, съобщи Тен Хаг.

BREAKING: Manchester United have had a bid of around 9 million euros for Bologna’s Marko Arnautovic rejected.
— Sky Sports News (@SkySportsNews)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР