Отборът на Манчестър Юнайтед е отменил годишната церемония за Играч

...
Отборът на Манчестър Юнайтед е отменил годишната церемония за Играч
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед отмени сезонните награди по молба на разочарованите играчи

Отборът на Манчестър Юнайтед е отменил годишната гала за Играч на годината на клуба след най-лошия си сезон във Висшата лига, твърди „ Mirror “. Юнайтед организира събитието в края на сезона повече от десетилетие, с цел да отдаде респект на играчите в клуба на равнище първи тим и младежи. Гала вечерята, която постоянно се организира на „ Олд Трафорд “, нормално е планувана за последните две седмици от сезона, само че тази година няма да се организира.

Разбираемо е, че играчите на Юнайтед са били прекомерно разочаровани, с цел да проведат събитието. Твърди се, че футболистите са се почувствали неловко да провеждат тези награди, заради което шефовете на клуба са решили изцяло да анулират събитието.

Разочароващата акция на Юнайтед във Висшата лига не им разреши да се класират за топ 4 и да вземат участие в Шампионската лига през идващия сезон. Докато огромните им противници Манчестър Сити и Ливърпул се борят за купата, Юнайтед регистрира най-ниския си общ брой от точки в ерата на Висшата лига.

През сезона беше уволнен и Оле Гунар Солскяер и краткотрайно сменен от Ралф Рангник, макар че германецът също не съумя да вдигне тима на крайници. Всичко това се разигра на фона на митинги от страна на почитателите на „ алените дяволи “ против американските притежатели на клуба от семейство Глейзърс.

Събитието нормално е едно от най-големите в календара на Юнайтед и на него участват голям брой от най-големите митове на клуба, в това число именития управител Сър Алекс Фъргюсън. Юнайтед въпреки всичко организира анкета измежду почитатели, които да гласоподават за своя състезател на годината и обмислят по какъв начин да връчят премията на спечелилия, въпреки да няма публична гала.

„ Червените дяволи “ приключват сезона в неделя с посещение на Кристъл Палас, като се нуждаят от победа, с цел да си обезпечат шестото място и присъединяване в Лига Европа, с цел да избегнат изпадане чак до Лигата на конференциите. Новият управител на Юнайтед Ерик загар Хаг ще бъде на „ Селхърст Парк “, с цел да геда тима, преди публично да стартира работата си на „ Олд Трафорд “ идния понеделник.

Man Utd cancel end of season awards after request from embarrassed players |
— Mirror Football (@MirrorFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР