Отборът на Манчестър Юнайтед е осъществил контакт със звездата на

...
Отборът на Манчестър Юнайтед е осъществил контакт със звездата на
Коментари Харесай

Ман Юнайтед е осъществил контакт с испански национал

Отборът на Манчестър Юнайтед е осъществил контакт със звездата на Виляреал Пау Торес. „ ESPN “ твърди, че 24-годишният бранител се е трансформирал в съществена цел за укрепване на отбраната на мениджъра Оле Гунар Солскяер това лято.

Смята се, че „ алените дяволи “ може да привлекат Торес за по-ниска сума от тази, която е записана в клаузата му за откупуване от 56 милиона паунда, в случай че Виляреал не успее да се класира за европейските клубни шампионати следващата година.

Солскяер желае да притегли първокласен сътрудник на капитана Хари Магуайър. Юнайтед е обвързван още със звездата на Реал Мадрид Рафаел Варан и Жул Кунде от Севиля. Счита се обаче, че Торес към този момент е пожеланият вид на норвежкия експерт.

„ ESPN “ написа, че от Юнайтед към този момент са осъществили контакт с представителите на Торес. Счита се, че и Реал Мадрид се интересува от 24-годишня защитник, като Зинедин Зидан вижда в негово лице заместител на Серхио Рамос, който има контракт до края на сезона и към момента оставането му на „ Сантиаго Бернабеу “ не е несъмнено.

Man United 'looking into swoop for Pau Torres' as alternative to Raphael Varane
— MailOnline Sport (@MailSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР