Отборът на Манчестър Юнайтед е готов да предложи нов петгодишен

...
Отборът на Манчестър Юнайтед е готов да предложи нов петгодишен
Коментари Харесай

Ман Юнайтед с последен опит да задържи Погба, прави го най-високоплатения играч в Англия

Отборът на Манчестър Юнайтед е подготвен да предложи нов петгодишен контракт на Пол Погба, който ще възлиза на обща стойност 104 милиона паунда. По този метод клубът от „ Олд Трафорд “ ще направи финален опит да задържи французина, за който се твърди, че към този момент договаря с френския гранд Пари Сен Жермен.

„ Sun “ твърди, че французинът ще стане най-високоплатеният състезател във Висшата лига, в случай че одобри предлагането. В момента 28-годишния Погба получава по 290 000 паунда, само че съгласно офертата заплатата му ще бъде увеличена до 400 000 на седмица. Това ще надвиши възнаграждението на Давид Де Хеа, който е най-високо платения в клуба и прибира по 375 000 паунда.

Настоящият контракт на Погба изтича след 12 месеца, тъй че в случай че той не преподпише, от Юнайтед ще би трябвало да го продадат през лятото, тъй като в противоположен случай рискуват да го изтърван без пари следващата година.

Наскоро Погба съобщи, че към момента не е получил никакво съответно предложение от Манчестър Юнайтед, само че такова се чака да има след края на
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР