Отборът на Манчестър Юнайтед допусна първо поражение в предсезонната си

...
Отборът на Манчестър Юнайтед допусна първо поражение в предсезонната си
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед загуби от Атлетико Мадрид при дебюта на Кристиан Ериксен

Отборът на Манчестър Юнайтед позволи първо проваляне в предсезонната си подготовка, откакто отстъпи с минималното 0:1 на Атлетико Мадрид в контролна среща, играна в Осло.

Единственото попадение в срещата бе дело на португалеца Жоао Феликс, който в 87-ата минута стреля от границата на наказателното поле на " алените дяволи ", носейки триумфа за състава на " дюшекчиите ".

Малко по-късно полузащитникът на гранда от Манчестър Фред бе изпъден с втори жълт и респективно червен картон за сдърпване с нападателя на " рохибланкос " Алваро Мората.

По-рано в срещата против Атлети в игра се появи Кристиан Ериксен, който направи своя дебют с екипа на Юнайтед, като на няколко пъти сподели своята креативност и сътвори рискове пред испанската врата.

Поражението от мадридчани бе първо за селекцията на Ерик Тен Хаг в контролите си това лято след безапелационните триумфи над Ливърпул, Мелбърн Виктори и Кристъл Палас, както и равенството с Астън Вила.

Утре за отбора следва последна инспекция преди старта на Висшата лига – домакинство на различен испански тим в лицето на Райо Валекано на „ Олд Трафорд “, в което се чака Роналдо да се завърне в игра, преди тимът да стартира акцията си в Премиършип с мач против Брайтън още веднъж в „ Театъра на фантазиите “ на 7 август.

Атлетико продължава с подготовката си за новия сезон в Ла Лига с контроли против Кадис и Ювентус, преди отборът да гостува на Хетафе в първия кръг на 15 август.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР