Отборът на Манчестър Сити завърши наравно 0:0 като гост на

...
Отборът на Манчестър Сити завърши наравно 0:0 като гост на
Коментари Харесай

Отменен гол и пропусната дузпа лиши Манчестър Сити от успех в Копенхаген

Отборът на Манчестър Сити приключи наедно 0:0 като посетител на ФК Копенхаген в мач от четвъртия кръг на група G в Шампионската лига.

“Гражданите “ означиха попадение на стадион „ Паркен “ в седмата минута посредством Родри, който се разписа с изстрел от далечно разстояние, само че голът бе анулиран след интервенция на ВАР, защото Риад Марез е играл с ръка в зародиша на головата офанзива.

В 25-ата минута първенецът на Англия получи правото да извърши дузпа за игра с ръка на Николай Бойлесен в наказателното поле на Копенхаген, само че Риад Марез не съумя да се разписа от „ бялата “ точка.

След тъкмо половин час игра Манчестър Сити остана с човек по-малко на терена след аления картон на Серхио Гомез, който останал финален в отбрана, фаулира футболист на домакините, откъсващ се очи в очи със стража Едерсон.

В класирането съставът на Хосеп Гуардиола е водач с 10 точки, на четири пункта преднина пред втория Борусия Дортмунд. ФК Копенхаген е трети с две точки, а на дъното е Севиля с едвам точка.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:

Фейсбук:

LinkedIn:

TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР