Отборът на Манчестър Сити ще започне защитата на трофея си

...
Отборът на Манчестър Сити ще започне защитата на трофея си
Коментари Харесай

Ман Сити ще играе основно с юноши срещу Борнемут за Купата на лигата

Отборът на Манчестър Сити ще стартира отбраната на трофея си в шампионата за Купата на Лигата на Англия със състав от играчи от школата на клуба при семейството на втородивизионния Борнемут в четвъртък.

Мениджърът Пеп Гуардиола изясни, че в актуалната обстановка не разполага с задоволително футболисти от представителния тим, които могат да вземат участие по едно и също време в две надпревари. Двубоят с Борнемут на " Етихад " идва единствено три дни след сполучливия старт на сезона за Сити във Висшата лига. Вицешампионите победиха нощес с 3:1 на терена на Уулвърхмаптън и сложиха връх, като започнаха акцията в елита с победа за десета поредна година.
Pep Guardiola says he will play 'mostly academy players' in the Carabao Cup tie against Bournemouth:
— MCFC News (@mcfcnewsapp)
" Срещу Борнемут ще играят главно играчи от Академията, тъй като би трябвало да запазим сили за срещите от Висшата лига. Нямахме задоволително време за подготовка, а и седем играчи не са разполагаем по разнообразни аргументи. Спечелихме Купата на Лигата в предходните три сезона и желаеме да продължим сполучливото си присъединяване в шампионата, само че в сегашния миг нямаме нужния брой футболисти, които да могат да играят през три дни ", изясни Гуардиола.

Илкай Гюндоган не е разполагаем поради зараза с COVID-19, а Серхио Агуеро, Аймерик Лапорт, Бернардо Силва, Жоао Кансело, Олександър Зинченко и Ерик Гарсия лекуват травми.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР