Отборът на Манчестър Сити се класира за четвъртфиналите на Шампионска

...
Отборът на Манчестър Сити се класира за четвъртфиналите на Шампионска
Коментари Харесай

Рио Фърдинанд посочи кой може да спре Сити в Шампионска лига

Отборът на Манчестър Сити се класира за четвъртфиналите на Шампионска лига след изключителната победа със 7:0 над Република България Лайпциг, в която Ерлинг Халанд наниза цели пет попадения.

Според легендата на Манчестър Юнайтед, Сити играе великолепен футбол и не би трябвало да се тормози от никого в шампионата. Фърдинанд въпреки всичко уточни, че само Байерн и Наполи могат да спрат „ жителите ” към по този начин бленувания трофей в шампионата.

„ В Сити желаят да стоят надалеч от Байерн и Наполи. Всички останали противници са преодолими. Те са толкоз добър тим. Вече имат опит на това равнище и имат играчи, които могат да наранят всеки един тим на планетата ”, разяснява Фърдинанд.

Друг някогашен състезател на „ алените дяволи ” – Оуен Харгрийвс, поддържа думите на своя сътрудник.

„ Ако Сити състезател по този начин, то няма за какво да се тормози от никого. Не би трябвало да се тормозят от тимове като Бенфика, Милан или Интер. Най-подценяваният тим е Наполи. Когато са в темп, те са сериозна опасност и ще бъдат сериозен съперник. Наполи е един от най-хубавите тимове в Европа, един от най-опасните и играят хубав футбол ”, показа Харгрийвс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР