Отборът на Манчестър Сити продължава да е абсолютният господар на

...
Отборът на Манчестър Сити продължава да е абсолютният господар на
Коментари Харесай

Сити не остави шансове на Лестър, четири гола за Агуеро

Отборът на Манчестър Сити продължава да е абсолютният стопанин на британската Висша лига.

" Гражданите " записаха 23-ата си победа в шампионата на страната, побеждавайки по решителен метод отбора на Лестър с 5:1.

 Снимка 339518
Източник:

Първото полувреме на мача бе малко по-оспорвано, като приключи при резултат 1:1.



Рахийм Стърлинг откри резултата още преди приключването на третата игрова минута, само че след 24 минути игра Джейми Варди подсети за класата си и изравни, давайки вяра на състава си, че може да реализира освен това в конфликта.

 Снимка 339517
Източник:

Тази вяра бе съкрушена от водача в нападението на " жителите " Серхио Агуеро. Кун се регистрира с хеттрик единствено в границите на едно полувреме, като след почивката бе прецизен на цели три пъти във вратата на " лисиците ".

 Снимка 339516
Източник:

Само 3 минути след паузата Кун към този момент бе в прегръдките на съотборниците си, вкарвайки за 2:1. Още 5 минути по-късно той осъществя и второто си попадение на " Етихад ", а 13 минути преди последния съдийски сигнал заби и предпоследния гвоздей в ковчега на съперника за 4:1.

Крайното 5:1 оформи още веднъж Агуеро, който бе прецизен в последните мигове от постоянното време.

 Снимка 339514
Източник:

Така Сити продължава безапелационно да оглавява таблицата с класирането в Англия, като разполага с актив от 72 точки. Вторият - Манчестър Юнайтед е с 56, само че и мач по-малко. Лестър остава под номер осем.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР