Отборът на Манчестър Сити продължава безгрешния си рейд във Висшата

...
Отборът на Манчестър Сити продължава безгрешния си рейд във Висшата
Коментари Харесай

Де Бройне си отмъсти на "Челси" насред "Стамфорд Бридж"

Отборът на " Манчестър Сити " продължава безгрешния си рейд във Висшата лига, откакто реализира поредна победа. Играчите на Хосеп Гуардиола се постановиха с минималното 1:0 като посетител над първенеца " Челси " в дербито на 7-я кръг.

Единственото попадение в срещата бе дело на Кевин де Бройне в 65', а като цяло упованията за първокласен и забавен дуел, не бяха оправдани.

Срещата на " Стамфорд Бридж " започва доста избухливо, като още в първите минути Алваро Мората имаше две положителни благоприятни условия. При втората даже насочи удар с глава след центриране на Нголо Канте.

След 10' обаче " Манчестър Сити " наложи своето движение на игра и се откри в половината на домакините. При една привидно лесна обстановка, топката бе върната към Тибо Куртоа, който се забави да я изпрати напред и бе пресрещнат от Габриел Жезус, като при рикушета кълбото излезе в навън.

В 35' Антонио Конте трябваше да прави насилствена промяна, откакто Алваро Мората получи контузия в бедрото, а на негово място се появи Вилиан.

Втората част не стартира толкоз избухливо, само че след 60' " Манчестър Сити " още веднъж натисна съперника си и това даде резултат в 67' Отаменди откри добре Де Бройне, който направи бързо двойно с Жезус и с добре обмислен удар матира Куртоа - 0:1.

До края на срещата играчите на Антонио Конте пробваха да стигнат най-малко до равенството, само че отбраната на гостите се оказа задоволително постоянна, с цел да не допусне попадение във вратата си.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР