Отборът на Манчестър Сити надигра драматично с 2:1 у дома

...
Отборът на Манчестър Сити надигра драматично с 2:1 у дома
Коментари Харесай

Гол от дузпа дълбоко в добавеното време осигури успеха на 10 от Сити срещу Фулъм

Отборът на Манчестър Сити надигра трагично с 2:1 вкъщи състава на Фулъм в среща от 15-ия кръг на британската Висша лига и по този метод краткотрайно се изкачиха на върха в класирането преди утрешния дуел на Арсенал против Челси.

В воин за " жителите " за следващ път се трансформира норвежецът Ерлинг Холанд, който донесе трите точки за своя отбор с гол от дузпа надълбоко в добавеното време на срещата.

Преди това домакините бяха разкрили резултата посредством Хулиан Алварес, който в 16-та минута получи извеждащо подаване от Илкай Гюндоган и с мощен удар под гредата даде задатък на състава на Хосеп Гуардиола.

Десетина минути по-късно обаче Жоао Кансело извърши нарушаване против Хари Уилсън като финален в защитата на Сити и арбитърът Дарън Инглънд нямаше избор с изключение на да му покаже пряк червен картон и да отсъди дузпа в интерес на Фулъм, която Андреас Перейра осъществя, с цел да изравни резултата на " Етихад ".

Равенството се резервира до заключителните минути на мача, когато Кевин Де Бройне бе повален в наказателното поле от състезател на лондончани, а с отговорността да извърши дузпата се нагърби Ерлинг Холанд. Норвежецът не сбърка от бялата точка и със своя гол №22 през сезона донесе триумфа на " жителите ".



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР