Отборът на Малага, който изпадна през седмицата, надигна глава и

...
Отборът на Малага, който изпадна през седмицата, надигна глава и
Коментари Харесай

Удавникът Малага наказа Реал Сосиедад

Отборът на Малага, който изпадна през седмицата, надигна глава и завоюва с 2:0 вкъщи против Реал Сосиедад в среща от 34-ия кръг на Ла Лига. Адриан Гонсалес (10) и Юсеф Ел-Несири (35) осъществиха за състава от Коста дел Сол. Малагийци остават последни, а баските са в средата на класирането и с дребни шансове за евроучастие.

Андалуският отбор излезе напред в резултата в десетата минута. Адриан Гонсалес получи от Гонсало Кастро в дребното наказателното поле и означи от близко. В 25-ата Серхио Каналес пропусна страховит късмет за равнене. В 35-ата домакините Юсеф Ел-Несири вкара за 2:0 след ново подаване на Чори.
Гостите от “Аноета” владееха топката в към 70 % от времето, само че все пак губеха с две попадения и рядко създаваха положения. “Чури урдин” не знаеха какво да вършат пред наказателното поле на противника и не затрудняваха вратаря Роберто Хименес.
Málaga- going down but will never die - #ProRelForUSA pic.twitter.com/eikQP3OhBW
— Tyler Dennis (@elcoachTD) April 22, 2018

Малага към този момент се стяга за присъединяване в Сегунда, само че до момента в който новият треньор на Реал Сосиедад Иманол занапред ще постанова своя жанр на работа.

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

КЛАСИРАНЕ Примера дивисион 34 кръг, неделя 22 април  Малага 2:0краен резулат  Реал Сосиедад
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР