Отборът на Макларън изрази увереност, че е отстранил всички проблеми,

...
Отборът на Макларън изрази увереност, че е отстранил всички проблеми,
Коментари Харесай

В Макларън сигурни, че са разрешили всички проблеми

Отборът на Макларън изрази убеденост, че е отстранил всички проблеми, които подриха надеждността на колата им за новия сезон във Формула 1 по време на тестванията в Барселона.

Само дни остават до първия старт за годинат – Гран При на Австралия – и нетърпението на почитателите нараства. Като един от отборите с дългогодишни обичаи Макларън се надява най-накрая да излезе от блатото на посредствеността през последните няколко акции.

Турбото основало най-скорошните кахъри за Макларън

Първите сигнали, даже след прекосяването към мотори на Рено, не изглеждаха изключително окуражителни. Стофел Вандоорн и Фернандо Алонсо срещнаха куп кахъри на трасето „ Каталуня”, като в един от дните белгиецът трябваше на цели 3 пъти да стопира. В последна сметка като тим Макларън завъртя по-малко от 600 обиколки, което е по-малко спрямо броя, който Себастиан Фетел (Ферари) натрупа сам.

Алонсо песимистичен към "бившите " от Хонда

Макларън: Тази година Алонсо е друг водач

Все отново британците смятат, че проблемите, които включваха щета в кормилния болт, кахъри с турбото и откачен шумозаглушител, към този момент са решени. „ Не разполагахме с надеждността, на която се надявахме, по време на зимните проби, само че всичко, с което се сблъскахме там, беше докладвано на момчетата от завода”, разяснява спортният шеф Ерик Булие.

„ Встрани от прожекторите се прави необикновено количество работа и няма да оставим непреобърнат камък, до момента в който се опитваме да извлечем темпото, което желаеме, от колата. Новият сезон е нова глава за Макларън.”

„ Предвид развиването в нашия тим през последните 6 месеца, се вълнувам пъклен доста и усещам горделивост, когато новият Макларън Рено MCL33 стъпи на пистата в Мелбърн”, добави французинът.

Сезон 2018 във Формула 1 започва с Гран При на Австралия на 25 март. Не пропускай нищо от първото съревнование за годината посредством DIEMA SPORT 2 , GONG PLAY и PLAY DIEMA XTRA .
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР