Отборът на Лудогорец записа класическа победа с 3:0 над Ботев

...
Отборът на Лудогорец записа класическа победа с 3:0 над Ботев
Коментари Харесай

Лудогорец с важна крачка към титлата

Отборът на Лудогорец записа класическа победа с 3:0 над Ботев (Пловдив) в среща от 30-ия кръг в Първа лига. Головете за "орлите " бяха дело на Драгош Григоре, който се разписа от дузпа, и Якуб Шверчок, който пък означи две попадения.

Преди началото на мача, голмайсторът на разградчани Клаудиу Кешеру получи специфична фланелка и плакет за маркираните си 100 попадения с екипа на първенците. Радостта му обаче бе помрачена в 22-ата минута, когато беше наложително сменен от Якуб Шверчок, откакто получи контузия и медицинският щаб реши да не рискува здравето му.

В четвъртата минута, Сисиньо съумя да се прокрадне сред отбраната на "канарчетата " и стреля към вратата, като в началото Костадин Ничев почисти топката, която беше в дребното наказателно поле, само че при добавката се наложи и Даниел Кайзер да се намеси, изчиствайки в корнер. Малко по-късно, Кешеру засече центриране в пеналта и с глава стреля към вратата, само че топката мина настрана от нея. Последва и рутинно избавяне за Даниел Кайзер, който с лекост улови топката след опит на Светослав Дяков.


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР