Отборът на Лудогорец стана вторият полуфиналист в турнира за Купата

...
Отборът на Лудогорец стана вторият полуфиналист в турнира за Купата
Коментари Харесай

Лудогорец обърна Спартак Варна след страхотен гол на Шоу и се класира за полуфиналите на Купата

Отборът на Лудогорец стана вторият полуфиналист в шампионата за Купата на България, откакто надигра с 2:1 вкъщи състава на Спартак Варна след поврат.

По този метод разградчани запази очакванията си за първи успех в конкуренцията от сезон 2013/14 насам, до момента в който " соколите " към този момент ще би трябвало да насочат напълно напъните си в борбата за оцеляване в Първа лига.

Срещата на " Хювефарма Арена " в Разград стартира равностойно, като в първите двайсетина минути и двата тима пропуснаха по една добра опция след намеси на вратарите Иван Дичевски и Симон Слуга.

Така се стигна до 25-а минута, когато гостите проведоха добра офанзива отляво, при която молдовският национал Александър Белорусов се възползва от групова неточност в защитата на Лудогорец, която му разреши да излезе очи в очи със стража Слуга и да го преодолее за 1:0.

Домакините въпреки всичко съумяха да отговорят още до почивката, като това се случи в 37-а минута, когато Якуб Пьотровски открадна топката в доста рискова зона и центрира в наказателното поле, където беше Кайо Видал. Бразилецът овладя топката и с второто си допиране я прати във вратата на Спартак Варна за 1:1, ознаменувайки с гол своя дебют за новия си клуб.

През второто полувреме предстоящо момчетата на Ивайло Петев натиснаха в търсене на втори гол, само че трябваше да чакат чак до 75-а минута, когато Мануел Шоу се разпиха със страховит удар от отдалеченост, с цел да донесе успеха на своя отбор и да го класира за полуфиналите в шампионата за Купата на България.

С триумфа си Лудогорец се причисли към състава на Локомотив София, който още през вчерашния ден си обезпечи място в огромната четворка, а последните двама полуфиналисти ще бъдат излъчени от конфликтите ЦСКА - Черно море и Арда - ЦСКА 1948.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР