Отборът на Лудогорец спечели само точка при равенство 2:2 срещу

...
Отборът на Лудогорец спечели само точка при равенство 2:2 срещу
Коментари Харесай

Лудогорец отново не успя да победи ЦСКА 1948 и сдаде върха в Първа лига

Отборът на Лудогорец завоюва единствено точка при тъждество 2:2 против ЦСКА 1948 в Бистрица и отстъпи от първото място в класирането на Първа лига. Шампионите изостават с точка от водача ЦСКА два кръга преди края на шампионата. ЦСКА 1948 пък е на третото място с точка пред Левски.

Първото голово състояние бе за гостите от Разград. След четвърт час игра Кайо Видал получи топката пред наказателното поле и стреля от дъгата към левия ъгъл на Даниел Наумов, само че топката мина около гредата.

Минута по-късно Видал още веднъж имаше късмет да стреля и отново бе неакуратен, а гостите имаха искания за задържане при удара на бразилеца. В 23-та минута пък Бърнард Текпетей бе изведен зад тила от Видал, само че ударът на ганаеца бе от прекомерно дребен ъгъл и топката се спря в страничната мрежа.

В края на полувремето и ЦСКА 1948 направи няколко рискови офанзиви, само че стигна единствено до един прецизен удар. Той бе дело на Георги Русев, който стреля от дребен ъгъл в ръцете на Серджио Падт и в последна сметка първата част приключи при нулево тъждество.

Лудогорец обаче стартира второто полувреме със стремително попадение във вратата на ЦСКА 1948. Секунди след подновяването на играта Мануел Шоу подаде към Спас Делев, който надбяга бранител на " алените и преодоля съотборника си в националния тим Даниел Наумов с акуратен удар. ЦСКА 1948 обаче изравни в 58-та минута посредством Педриньо, който получи топката от Георги Русев и преодоля Серджио Падт с лекост за 1:1.

При втория гол за гостите травма получи Даниел Наумов, който бе сменен от аварийния вратар на " алените " Генадий Ганев.

ЦСКА 1948 стигна до изравнителен гол в 86-та минута, когато голмайсторът на шампионата Ивайло Чочев вкара с доста хубав удар. Той получи топката на границата на наказателното поле и я изпрати в мрежата на гостите с воле на първо допиране.

ЦСКА 1948 можеше да стигне и до победа, откакто в деветата минута на добавеното време Радослав Кирилов получи късмет да стреля в наказателното поле, само че изпрати топката над напречната греда на Лудогорец.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР