Отборът на Лудогорец спечели с минималното 1:0 след автогол срещу

...
Отборът на Лудогорец спечели с минималното 1:0 след автогол срещу
Коментари Харесай

Ранен автогол донесе победата на Лудогорец в първия мач с Жалгирис

Отборът на Лудогорец завоюва с минималното 1:0 след автогол против литовския Жалгирис в първи дуел сред двата отбора от плейофната фаза в шампионата Лига Европа.

Попадението падна още в 2-та минута на срещата, когато Кирил Десподов извърши свободен удар, а Иван Татомирович от състава на гостите прати с глава кълбото в личната си врата.

До края на първата част разградчани пробваха да усилят задатъка си, като насочиха цели 12 удара по посока на литовксата врата, като на три пъти и гредата спасяваше Жалгирис.

След почивката гостите демонстрираха малко повече в предни позиции, като даже се наложи Симон Слуга да прави избавяне, с цел да резервира задатъка на " орлите ".

В добавеното време на срещата българският първенец можеше да удвои преднината си, само че удар на Кирил Десподов бе отразен от стража на гостите и по този начин резултатът се резервира 1:0.

Реваншът във Вилнюс е идващия четвъртък (25 август) от 19.00 часа българско време, а неприятните вести за Лудогорец са свързани с отсъствието на Десподов, който получи жълт картон и ще бъде осъден за дуела.

За Жалгирис пък мачът сигурно пропуща литовския национал Донатас Казлаускас, който беше изпъден за два жълти картона.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР