Отборът на Лудогорец се прибра късно снощи от лагера сив

...
Отборът на Лудогорец се прибра късно снощи от лагера сив
Коментари Харесай

Лудогорец се прибра в България, Анте Шимунджа е доволен от подготовката

Отборът на Лудогорец се прибра късно нощес от лагера сив Австрия.

По време на лагера си там първенците изиграха четири контроли – две победи, едно тъждество и една загуба.

„ Имаме още няколко дни да се подготвим. Доволни сме от подготовката досега. Откакто съм тук се опитваме да се представим като тим и прогресираме. Най-важното по време на подготовката беше да сме подготвени най-рано от вероятното “, показа наставникът на Лудогорец Анте Шимунджа на Летище София.

Футболистът Кирил Десподов към момента не тренира с останалите. Той се причисли към отбора в Австрия по-късно от останалите си съотборници.

„ Възстановяването му е под надзор, от ден дневно става все по-добре, само че към момента не тренира с останалите. В първата половина от сезона разликата с нашите съперници не беше толкоз огромна. Не знам по какъв начин ще наподобяват противниците ни през идната акция, само че знам, че желая ние да сме по-добри. Мисля, че най-големият противник на Лудогорец през новия сезон ще бъде самият Лудогорец “, добави Анте Шимунджа.

Самият Кирил Десподов е оптимист за отбора през новата акция.

„ Мисля, че тимът е подготвен. Трябва да надградим още тази седмица и мисля, че тимът е подготвен да направи положителни мачове в Европа. Момчетата направиха добра подготовка “, показа Кирил Десподов.

Той дойде в Австрия със забавяне, поради мачовете, които изигра с националния тим на България в Лигата на нациите.

„ Тренирам непрекъснато във фитнеса, в басейна, от три дни на терена. Така че мисля, че другата седмица ще мога да вляза на 100% в тима. Трябва да бъдем по-силни от предходната година, знаете, че в Европа няма слаби тимове “, добави Десподов.

Първият формален мач на " орлите " за сезон 2022/23 е на 5 юли (вторник) против черногорския Сутиеска от първия прелиминарен кръг на Шампионската лига.

„ Мисля, че не би трябвало да се подценяват тези тимове, тъй като всеки може да ти направи изненада “, посочи Десподов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР