Отборът на Лудогорец привлече халфа Раи Насимиенто де Оливейра, който

...
Отборът на Лудогорец привлече халфа Раи Насимиенто де Оливейра, който
Коментари Харесай

Лудогорец привлече четвърто ново попъление

Отборът на Лудогорец притегли халфа Раи Насимиенто де Оливейра, който за последно игра в елитния бразилски Баия. Крилото мина сполучливо медицинските проучвания и фитнес тестванията през днешния ден, след което подписа своя контракт.

Бразилецът, който има и испански паспорт, стартира тренировки с Лудогорец незабавно, като ще бъде показан публично като състезател на 11-кратните първенци в четвъртък.

Още 13-годишен, Раи отпътува в Испания, където е притеглен във футболната академия на Сарагоса. Впоследствие халфът стига до първия тим на клуба от област Арагон, където играе два сезона. Бил е част от други два испански отбора - Ибиза и Депортиво Ла Коруня. През 2021 година е продаден на бразилския Баия, където в този момент играят Сисиньо и Каули Оливейра. С екипа на клуба от Салвадор от октомври до декември 2021 година Раи има 15 мача, като е отбелязал 3 гола и е записал 2 асистенции. За 2022 година Халфът е изиграл 38 мача за Баия с 5 гола и 2 асистенции.

Раи Насимиенто де Оливейра е четвъртият нов състезател на Лудогорец тази зима след прехвърлянията на Диниш Алмейда, Франко Русо и Гонзало Авила Пипа.




Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР