Отборът на Лудогорец приема Септември в мач от 16-ия кръг

...
Отборът на Лудогорец приема Септември в мач от 16-ия кръг
Коментари Харесай

Лудогорец няма право на грешка срещу Септември

Отборът на Лудогорец приема Септември в мач от 16-ия кръг на efbet Лига. Срещата е през днешния ден от 17:45 часа и може да я наблюдавате в директно предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg ще проследим срещата онлайн минута по минута.

Шампионите от Разград нямат право на неточност в шампионата, откакто водачът ЦСКА усили преднината си на върха в класирането след триумфа над Арда Кърджали в петък. Разликата сред двата отбора в челото е пет точки, само че „ орлите ” са с два мача по-малко.

Твърде евентуално е наставникът на домакините Анте Шимунджа да даде отмора на някоя от звездите си поради идния конфликт с Рома в четвъртък. Двубоят от Лига Европа е основен за разградчани и присъединяване им в Европа. При победа или тъждество, Лудогорец ще продължи във втория по мощ шампионат на Стария континент. В същото време обаче Рома ще търси наложителен триумф, като единствено той можем да им обезпечи място в елиминационната фаза на Лига Европа.

Срещу Септември обаче, задачата на „ орлите ” също няма да бъде лека. След загубата от Локомотив София и равенството с Арда, разградчани би трябвало да покажат друго лице. Отборът на столичани несъмнено подвигна оборотите след идването отпред на Светослав Петров. Младият експерт съумя да промени образа на отбора. Септември завоюва четири точки в последните си два мача – направи еднакъв с Левски и победи безапелационно Пирин.

Лудогорец съумя да завоюва първия мач от сезона против Септември с 3:0 в София. Днес отборът на Анте Шимунджа още веднъж влиза в срещата като неприкрит любимец.  
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР